Retourbeleid

Voorwaarden retourneren

Alle artikelen waarvan de factuur binnen de betalingstermijn is voldaan kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels.

Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Mocht je geen originele doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retourlabel goed zichtbaar is.

Heb je het al geopend en is het toch niks voor jou? Overweeg dan om het aan een familielid of een van je vrienden cadeau te doen en help ons zo om onnodig afval te verminderen.

Kosten

De directe kosten van het terugzenden van de order (de producten) komen voor uw rekening. U bent aansprakelijk voor de eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Adressering

Iets terug te sturen? Denk aan een goede omschrijving van je wensen zoals ruilen, teruggeven of repareren en stuur een copy van de factuur of het bestelnummer mee. Neem bij voorkeur van te voren contact met ons op. Dit om onnodige verzendingen en vertragingen te voorkomen. Als je dit doet kunnen we je een retouretiket mailen zodat je het pakket zonder kosten terug kan sturen (alleen voor retourzendingen vanuit Nederland). Als je dit niet nodig vindt, stuur het pakket dan naar:

Watersport Vertrouwen
Bareveldkade 16-23
9648 GX Wildervank
06-40843212