Motoren

​Uiteraard helpen wij u ook graag met ​het maken van de juiste keuze motor.
Tohatsu, Honda, Mercury, Suzuki en Evinrude en Electromotoren.

Motoren Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Tohatsu

  De Tohatsu viertakt motoren bieden kracht, die niet ten koste gaat van het brandstofverbruik, in combinatie met een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding. Daarnaast zijn de motoren voordelig in aanschaf en onderhoud.

  Tohatsu geeft 5 jaar garantie op nieuwe 4-takt motoren. De
  zekerheid van betrouwbaarheid.

 • Mercury

  Vergeet alles wat u weet over viertaktbuitenboordmotoren. Onze motoren luiden een nieuw tijdperk in. Een compleet nieuw tijdperk. Ze zijn steviger, kleiner en lichter dan om het even welke andere viertaktmotor voor schepen. Ze bieden een combinatie van prestaties en efficiëntie, waardoor uw tijd op het water voortaan nog veel aangenamer wordt.

 • Evinrude

   Evinrude houdt zich al meer dan een eeuw bezig met het creëren, vervaardigen en opnieuw bedenken van de buitenboordmotor. En ongeacht waar innovatie ons naartoe brengt, we staan klaar om nog verder te gaan.

 • Honda Marine

  Unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een geweldige zilverkleurige afwerking. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

 • Suzuki Marine

  Suzuki buitenboordmotoren staan voor kwaliteit. Met een Suzuki buitenboordmotor beleeft u de meest ultieme ervaring op het water!

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items